www.itkeysolutions.se

   
   
   
 
  Hem
 
 
 
  Kontakt
 
   
 
Demo

Produkter och tjänster

Produkter

Språkhjälp
Ni lägger ner massor av tid och resurser för att er information på webbplatsen skall bli så effektiv som möjligt. Tyvärr är sanningen den att hela 25% av Sveriges befolkning inte har full koll på vad många vanliga ord betyder. Vi hjälper er att nå ut till fler individer genom att utrusta er webbplats med ordböcker på 20 språk.

Den patentsökta produkten "Språkhjälp" är en revolutionerande Internettjänst som gör er webbplats tillgänglig på 20 språk på nolltid. Förutom svenska synonymer och engelska ingår de vanligaste invandrarspråken i Sverige.

Språkhjälp möjliggör det för en besökare av er webbplats att förstå de ord som används på webbplatsen utan några kostnader eller besvärliga programvaruinstallationer. Detta betyder att tjänsten är tillgänglig från vilken dator som helst.

Att kunna förstå samhällsinformation eller annan viktig information från offentlig sektor, företag och organisationer hjälper individer att integreras mer i ett samhälle som bygger på information. Genom att använda tjänsten medan man söker information på nätet förbättrar man sitt språk och får större ordförråd och ökar därmed möjligheten att individen får ett arbete som bättre matchar hans eller hennes meriter. Då kommer individen att integreras ännu mer i samhället.

Vår fokusgrupp tycker att "att få se synonymer till svenska ord är det bästa". De vill helst läsa information på svenska och använda Språkhjälp när de stöter på ett svårt ord. Det är då man lär sig bäst. De tycker att lättläst material och översättningar på andra språk är bra bara för nyanlända.

Språk är nyckeln till framgång.

Klicka här för att prova Språkhjälp och läsa mer om produkten.

Konsulttjänster

Utformning av tjänstekoncept
Vi har kunden i fokus dvs. vi lyssnar noga på kunden och tar fram en kravspecifikation som verifierar kundens önskemål. Dokumentering i vårt arbete är ett sätt att säkra kvaliteten av resultatet. Vi utgår sedan från en välgranskad och överenskommen kravspecifikation och utformar lämpligt tjänstekoncept.
Mjukvaruutveckling
Vi kan hjälpa våra kunder med hela eller delar av utvecklingsarbetet. Vi genomför allt ifrån kravspecificering till design, programmering, integration och testning i olika nivåer. Alla faser av utvecklingsarbetet dokumenteras.
Projektledning
Vi erbjuder våra kunder kvalificerad projektledning av både förstudier samt små och stora projekt. Arbetet kan vara i form av administrativ och/eller teknisk projektledning. Vår fleråriga erfarenhet av projektledning med en senior projektledarutbildning från Chalmers i grunden ger oss en mycket bra förutsättning att genomföra ett utmärkt arbete.
Webbutveckling
Vi erbjuder marknadsledande tjänster inom webbdesign och webbutveckling. Vi levererar snabbt och billigt professionella webbsidor, allt från en enkel presentation till en avancerad webbplats. Vi bearbetar bilder och har även en egen fotograf som hjälper oss med att ta professionella bilder.
IT Key Solutions © 2007